BIRTDAY WEEKEND


Grattis till lilla mig! 

Igår, den 3 juni var det min tur att fylla år ?

Min födelsedag började som tradition med frukost på Fahlmans i stan, alla tjejer i familjen – jag, mamma, mormor & mina två fina svägerskor. 

Vädret var fantastiskt! Och vi satt länge och åt. Så himla mysigt. 

Vid 11.30 lämnade svägerskorna för jobb och vi andra fortsatte till Kullagatan för lite shopping. Vi fick alla med oss lite fina saker hem. 

Innan M lämnade lägenheten på morgonen berättade han om hans present till mig… En upplevelse, som vi älskar & han är så bra på! 

Jag fick en packlista som skulle vara färdig och packad i bilen när jag skulle hämta honom från jobb vid 16. Kläder för två nätter, badkläder & golfklubbor. 

Vilken fantastisk överraskning! Han kan, min M ❤️️

Vi körde norrut i cirka 2,5 timme och sen anlände vi till paradiset! Stenugnsbaden Yacht Club. Ett spa-paradis med magisk utsikt. 

När jag inte trodde det kunde bli bättre så kommer han med ett paket också… Jag kunde inte tro mina ögon! Min fina M har gått och köpt drömklänningen från Zebra som jag testade med aldrig köpte pga. Prislappen… 

Åh fina M! Så lyckligt lottad! 3 rätters på fina restaurangen iklädd min fantastiska present.

Oj vilken helg!

Lördagen har bjudit på fantastiskt väder, hotellfrukost, spa & sol&bad. 

Nu ligger vi brunbrända på rummet med havsutsikt och njuter av varje minut. Ikväll blir det fisk till middag, spabad vid 23 och imorgon slår vi till med golf! 

Kram, Denice

?

7 GILLA

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *